Thursday 14 February 2013

Raw Materials The Home StoreI went yesterday at Raw Materials The Home Store here in Amsterdam, where I'm going to keep one of my workshop. A-m-a-z-i-n-g place, really! I could live there! No matter that I have white home myself, I also love mixed raw style a lot! They are also in Pinterest!

I took some inspiration photos and you can see more in my Facebook page.

SHARE:

4 comments

 1. Upea shop! Tuollaista ei Suomesta löydykään!

  ReplyDelete
 2. Juu ei taida löytyä. Tuotevalikoiman lisäksi liikkeellä on upeat puitteet ja käyttävät esilepanostailaajaa. Liikkeessä vaihtuukin esillepano JOKA viikko! Käynnit siellä on aina elämys! Näillä on onneksi nettiliike myös ja toimitavat kuulemma paljon Suomeenkin.

  Helsingin ja Salon välissä on Kasvihuoneilmiö - ootko koskaan käynyt? Ei mitään Raw Materialsiin verrattuna, mutta erikoinen mesta, josta löytyy vaikka mitä :) Ja Ullanlinnasta löytyy Fasaani Antik, josta joskus löytyi kans mielenkiintoisia löytöjä ja vähemmän antiikkia.

  ReplyDelete
 3. Juu, tunnen hyvinkin Kasvihuoneilmiön, usein olen käynyt. Erikoinen on, varsinainen diverse-kauppa. Kaukaisesti tuo Raw muistuttaa täkäläistä Moko Market-kauppaa, valikoiman puolesta enemmänkin. Fasaanissa en olekaan hetkeen aikaan piipahtanut, täytyy mennä katsastamaan.

  Terkuin,
  Elsa

  ReplyDelete
 4. I also love this store! Great stuff!

  ReplyDelete

© PAULINA ARCKLIN | Photographer + Photo Stylist | All rights reserved.